Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

ΛEΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ




ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ...
Αφού δικαιλόγησε τις παχυλές απολαβές του για τον ρόλο του διαπραγματευτή (τσάμπα νομίζετε ότι το έκανε ο άνθρωπος ή για την ψυχή της μάνας του;) ο εβραίκής καταγωγής και ίσως και συνείδησης Μάθιου Νίμιτς κατέληξε στο συμπέρασμα (από πού άραγε;) ότι υπάρχει... "μακεδονικό έθνος" και "μακεδονική γλώσσα" και τα συμπεριέλαβε στις καινούργιες του προτάσεις, δικαιώνοντας τον "γραφικό" σύμφωνα με το ΥΠΕΞ της Ντόρας, Γκρουεφσκι. Οι επιστολές του γενίτσαρου φαίνεται να έπιασαν τόπο, έστω και δια της πλαγίας. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον καμιά εξουσία στην Ελλάδα που να έχει δυνατότητα για τέτοιου είδους προδοσίες και να κάνει αποδεκτές τέτοιου είδους προτάσεις χωρίς να γκρεμιστεί (με διάφορους τρόπους) την ίδια στιγμή. Και ασφαλώς ούτε η κυβέρνηση Καραμανλή των 151 (ακόμη κι αν το ήθελε) δεν πρόκειται να συνεναίσει... Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κοιμόμαστε με τα τσαρούχια και πως δεν πρέπει καθημερινά να ζητάμε ευθύνες από τους θεσμικούς "διαχειριστές" της κρίσης που διακατέχοναι δυστυχώς από δημοσιοϋπαλληλίστικη νοοτροπία και συμπλέγματα που οδηγούν σε ηττοπάθεια και ενδοτισμό. Αν ήταν διαφορετικά θα είχε και διαφορετική εξέλιξη το ζήτημα ακόμη και σε αυτό το διπλωματικό επίπεδο, από το οποίο όμως δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα σοβαρό πιά..
.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ που δεν είναι άλλο από την προσπάθεια απόσπασης ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, δηλαδή την ανοιχτή υπονόμευση της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος και όχι μόνο της Ιστορίας της. Τα λεγαμε τόσα χρόνια και μας έλεγαν κι εμάς..."ακραίους", "γραφικούς", "επικίνδυνους"... Όσοι δεν είναι "φρέσκοι" στο πρόβλημα καταλαβαίνουν απόλυτα τι λέμε και τι εννούμε όταν διατυπώνουμε την λύση με τον ίδιο τρόπο επί δεκαετίας τώρα... Η επίθεση μας έχει ήδη ξεκινήσει και δεν σταματάει... ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Επ' ευκαιρίας, αν διαθέτεται ψυχραιμία, δείτε τα δυό βιντεάκια που ακολουθούν... Στο πρώτο το ρεπορτάζ της ΕΤ3 για τα προκλητικά σπότ του Γκρουέφσκι...
*Ο Μέγας Αλέκος ομιλεί στα ... ντόπια!
Και το εξωφρενικό προπαγανδιστικό κατασκεύασμα που υποδεικνύει και τον Πανσλαβισμό ως υποκινητή των ανθελληνικών επιδιώξεων...
http://www.youtube.com/v/WZwgl9-G00Q&hl=en&fs=1"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/WZwgl9-G00Q&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
*Όλα τα λεφτά είναι το όνομα της ... Κλεοπάτρας στα κυριλλικά υπό τους ήχους του Παπαθανασίου (Μιλάμε για κλοπή σε όλα τα επίπεδα!) Α, ναι και ο Πούτιν είναι επίγονος του μεγάλου στρατηλάτη...
αντιγραφω από το στόχο

ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ

Επτά χρόνια από τα δραματικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001

“Αυτό που συνέβη στην Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 είναι και η μεγαλύτερη ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως δεν υπάρχει στον κόσμο μας καμμία υπερδύναμη, απόλυτα ασφαλής και απρόσβλητη. Ο μοναδικός παντοδύναμος είναι ο ΘΕΟΣ!»

Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν από τα δραματικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στη Νέα Υόρκη. Μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια δεν μάθαμε ολόκληρη την αλήθεια. Υπάρχουν στοιχεία που ακόμη και σήμερα είναι δεσμευμένα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα. Έχει επίσης γίνει γνωστό ότι ένα χοντρό παιχνίδι χρηματιστηριακό παίχτηκε λίγο πριν την 11η Σεπτεμβρίου, λες και κάποιοι γνώριζαν τι θα συμβεί…. Η Χρυσή Αυγή είχε κυκλοφορήσει τότε με τα γεγονότα ακόμη νωπά με την παρακάτω ανακοίνωση: «Σήμερα, που γράφονται αυτές οι γραμμές(12 Σεπτεμβρίου 2001), είναι αδύνατον να γνωρίζει κανείς τι ακριβώς συνέβη στην Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον την Τρίτη 11/9/2001.

Παρ’ όλα αυτά θα διακινδυνεύσουμε κάποια πολιτικά συμπεράσματα σε σχέση με αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό πολιτικό γεγονός για την παγκόσμια πολιτική σκηνή:

Α) Οι λαοί πρέπει να αντιληφθούν ότι ο μαζικός βομβαρδισμός πόλεων (Δρέσδη, Αμβούργο, Ναγκασάκι, Χιροσίμα, Βαγδάτη, Βελιγράδι) ήταν ένα ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ, για το οποίο υπάρχουν ιστορικές ευθύνες, που ποτέ δεν αποδόθηκαν.

Β) Ο λαός της Αμερικής κατ’ ουσίαν πλήρωσε την σκανδαλωδώς φιλο-σιωνιστική έως δουλική έναντι των εβραίων πολιτική των ηγεσιών των Η.Π.Α.

Γ) Ας μη ξεχνάμε ότι ο Μπίν Λάντεν, που σήμερα κατηγορείται σαν ο κύριος υπεύθυνος της επιθέσεως κατά της Αμερικής, ήταν μέχρι πρίν λίγα χρόνια για τις υπηρεσίες των ΗΠΑ μαχητής της ελευθερίας… Αυτό όταν οι άνδρες του έσφαζαν Ρώσσους στο Αφγανιστάν και την Τσετσενία ή Σέρβους Ορθοδόξους στην Βοσνία.

Δ) Τέλος το ότι συνέβη στις ΗΠΑ είναι και η μεγαλύτερη ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως δεν υπάρχει στον κόσμο μας καμμία υπερδύναμη, απόλυτα ασφαλής και απρόσβλητη.Ο μοναδικός παντοδύναμος είναι ο ΘΕΟΣ!»


Αυτά τα τόσο απλά και αυτονόητα που είχαμε ανακοινώσει δεν τα είχαν αντιληφθεί οι άπληστοι για κέρδος αφέντες της «παγκοσμιοποίησης» που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις. Έτσι μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια είχαμε τις εκστρατείες της «αυτοκρατορίας του καλού», δύο πολέμους στην Μέση Ανατολή, την Ευρώπη κολλημένη στον τοίχο και το πετρέλαιο να φθάνει σε κάποια φάση στα 150 δολάρια! Αυτή τη στιγμή οι αμερικάνοι ελέγχουν την πρωτεύουσα του Ιράκ και του Αφγανιστάν και τίποτε πέρα από αυτές, ενώ κάθε ημέρα δεκάδες είναι οι νεκροί στις χώρες αυτές.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Δύο Αλβανοί, 24 και 25 χρόνων συνελήφθησαν στην αγροτική περιοχή Ποντοηράκλειας Κιλκίς, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 1.728 γραμμάρια ινδικής κάνναβης. Τα δύο άτομα μαζί με ακόμη έναν ομοεθνή τους, που διαφεύγει μέχρι στιγμής της σύλληψης, εισήλθαν πεζή στη χώρα μας από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοσκοπιανής μεθορίου.

Όπως προέκυψε, ο 24χρονος αλλοδαπός βρέθηκε καταχωρημένος ως ανεπιθύμητος στον ενιαίο χώρο Schengen, καθώς είχε παραβιάσει απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και συνολική χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, η οποία ανεστάλη επ' αόριστον και διατάχθηκε η άμεση απέλασή του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.

ΒΙΒΛΙΑ 3ης ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,Τα βιβλία του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου ήταν πάντοτε γεμάτα με αντιεθνικιστικά κείμενα που λένε όχι στην ξενοφοβία και γενικά όχι στον ρατσισμό(φυλετισμό). Αυτά τα βιβλία μιλάνε για τα προβλήματα των "καημένων" ξένων στην χώρα μας που δεν έχουν δουλειά ή έχουν δουλειές όπως π.χ. οικοδόμος. Αλλά δεν λένε για τους Έλληνες εργάτες που δεν έχουν δουλειά λόγο αυτών των ξένων και επίσης δεν λένε για τα εγγλήματα που κάνουν αυτοί οι ξένοι. Οι πιο πολλοί καθηγητές μιλάνε για τον εθνικισμό με τα χειρότερα λόγια χωρίς να ξέρουν τίποτα και φυσικά όπως πάντα οι πιο πολλοί μαθητές τα πιστεύουν. Τώρα πάμε στα βιβλία της 3ης Γυμνασίου. Τα βιβλία που συνήθως αναφέρουν ψέυτικα αρνητικά μυνήματα για τον εθνικισμό αλλα και παραποιούν την ιστορία είναι: Ιστορία, Νεοελληνική Γλώσσα, Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή και άλλα. Για να γίνομαι πιο συγκεκριμένος τα παιδιά της 3ης Γυμνασίου μπορούν να πάνε στο τετράδιο εργασιών της νεοελληνικής γλώσσας στις σελίδες 28,29,31,32 και στο βιβλίο της νεοελληνικής γλώσσας στη σελίδα 46 έως την σελίδα 61.Πρέπει να αντισταθούμε ενάντια στην αριστερή προπαγάνδα των βιβλίων και των καθηγητών με το να τους λέμε της απόψεις μας με αποδείξεις έτσι ώστε να μην πιστέυουν και τα άλλα παιδιά αυτά τα ψέματα. Η σημερινή χρονιά θα είναι δύσκολή για τους εθνικιστές μαθητές αλλά εμείς δεν θα κάνουμε πίσω!!! Σαν Πυρήνας Ξάνθης της Ο.Ε.Μ. ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες μαθητές καλή σχολική χρονιά!

Με συντροφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,Ο.Ε.Μ. (Οργάνωση Ελληνόψυχων Μαθητών) Πυρήνας Ξάνθης

από το blog του ΟΕΜ ΠΥΡΗΝΑ ΞΑΝΘΗΣ