Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΚΑΤΕΙΧΕ 66 ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Άλλο ένα μέλος του διεθνούς κυκλώματος, που εμπορεύεται πλαστές πιστωτικές κάρτες, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Πρόκειται για ένα Ρουμάνο, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», από το τμήμα Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, καθώς κατά την έρευνα που έγινε στις αποσκευές του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 66 πλαστές πιστωτικές κάρτες –κλώνοι γνησίων καρτών- από 11 βρετανικές τράπεζες και 1 αμερικανική.

Ο Ρουμάνος ανήκει στην ίδια σπείρα, που εξαρθρώθηκε την Πέμπτη στο αεροδρόμιο, όπου είχαν συλληφθεί τρεις Ρουμάνοι με 125 πιστωτικές κάρτες.

Ασκήσεις στη Μεσόγειο από το ρωσικό στόλο

Μία αρμάδα ρωσικών πολεμικών πλοίων κατέπλευσε στη Μεσόγειο όπου θα πραγματοποιήσει ασκήσεις πριν κατευθυνθεί στον τελικό της προορισμό, τη Βενεζουέλα, ανακοίνωσε την Κυριακή εκπρόσωπος του ρωσικού πολεμικού ναυτικού στο πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.

Ο ρωσικός στόλος θα επισκεφθεί πολλά λιμάνια της Μεσογείου και στη συνέχεια θα αποπλεύσει για την Καραϊβική, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβες δήλωσε πρόσφατα ότι ρωσικά πολεμικά σκάφη αναμένονται στα τέλη Νοεμβρίου στη χώρα αυτή της Λατινικής Αμερικής, προκειμένου να λάβουν μέρος σε κοινές ασκήσεις με το πολεμικό ναυτικό της Βενεζουέλας.

Οι ασκήσεις αυτές, οι πρώτες μετά τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου στην Καραϊβική, πραγματοποιούνται μία εποχή μεγάλης έντασης στις σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον, λόγω της ρωσο-γεωργιανής σύγκρουσης τον Αύγουστο.

Συλλήψεις για μεταφορά λαθρομεταναστών

Σαράντα έξι λαθρομετανάστες αλβανικής καταγωγής μετέφεραν παράνομα στη χώρα μας δύο ομοεθνείς τους, 21 και 26 ετών, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης συνοριακών φυλάκων της νεοϊδρυθείσας Ομάδας Ειδικών Ελέγχων Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, σε συνεργασία με την Ασφάλεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος μετέφερε με κλεμμένο φορτηγό τους λαθρομετανάστες, ο καθένας από τους οποίους πλήρωσε το ποσό των 800 ευρώ, ενώ ο συνεργός του, που οδηγούσε άλλο όχημα, λειτουργούσε ως προπομπός.

Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη θα παρουσιάζει reality



Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη θα κάνει το τηλεπαιχνίδι στον ΑΝΤ1 με τίτλο ο "ορός της αλήθειας". Από τον τίτλο θα έχετε καταλάβει για ποιο παιχνίδι πρόκειται. Εδώ δεν υπάρχει ηθικό θέμα όταν η σύζυγος βουλευτή αναλαμβάνει να αναδείξει ένα reality που σίγουρα δεν αναβαθμίζει την ήδη...ποιοτική τηλεόραση;
Οι καλεσμένοι θα βγάζουν τα άπλυτα τους στην φόρα έναντι χρηματικού ποσού.
Τι θα πει ο φωνακλάς Άδωνης που κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα; Είναι υψηλού επιπέδου το παιχνίδι που θα βγάζει τα άπλυτα των ζευγαριών και των φίλων στον αέρα; Που πήγε και...

έμπλεξε η Μανωλίδου; Ξέρετε το επάγγελμα της; Είναι η συνθέτης και διευθύντρια ορχήστρας και έχει καλό όνομα στην...πιάτσα. Πως έμπλεξε με όλα αυτά; Είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα; Η ίδια πως το δέχθηκε;

ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ

ΕΝΑΣ 16ΧΡΟΝΟΣ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ!

"Αυτές οι σοκαριστικές ακτινογραφίες αποδεικνύουν ότι ένας έφηβος κατάφερε να ξεγελάσει το Χάρο, όταν ένα κουζινομάχαιρο καρφώθηκε στο κρανίο του."
Το 16χρονο αγόρι και δύο ακόμα φίλοι του τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν ένα φίλο, που έπεσε θύμα κλοπής.
Το αγόρι, μετά την επίθεση που δέχτηκε στο Γουόλουορθ του νότιου Λονδίνου τον περασμένο Νοέμβριο, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ένα...

κουζινομάχαιρο καρφωμένο στο μέτωπό του.
Η αστυνομία δήλωσε ότι το αγόρι έχει αναρρώσει πλήρως από τότε και, παρόλο που πρέπει να υποβάλλεται σε συχνούς ιατρικούς ελέγχους, έχει ήδη ξεκινήσει να παρακολουθεί τα μαθήματά του στο κολλέγιο.
ο 17χρονος δράστης που έκανε απόπειρα ληστείας και συνελήφθη όταν έπεσε το κινητό του και δεν πρόλαβε να το πάρει.
http://periergogati.pblogs.gr/2008/10/334854.html


Ο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ

κοιταξτε πως γελάνε.η κόμπρα μπορει να μην εχει δηλητηριο αλλά και πάλι ενα παρανοικό να βάζεις ενα μωρο να παιζει με την κόμπρα και εσύ να γςλάς

ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΥΛΙ

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

AΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ