Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ,ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ,ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Πολλές φορές τυχαίνει να περπατάς στο δρόμο και να αντικρίζεις στη γωνία τον βρωμιάρη τον αλβανό και στη παρακάτω γωνία τον πακιστανό με το άσχημο προσωπό του.Να κανω μια παρένθεση και να σας πω πως αυτούς θέλει να τους κάνει και Έλληνες το ΠΑΣΟΚ. Επίσης, να σας υπενθυμίσω πως οι Έλληνες ήταν ανέκαθεν όμορφοι (είχαμε και θεούς της ομορφιάς) και  ανέκαθεν ήταν καθαροι όσον αφορά την εμφανισή τους(θυμηθείτε τον Δημάρατο).Πως είναι δυνατόν να γίνουν αυτοί Έλληνες; Για να είσαι Έλ-λην (Φωτείνος Νους) πρέπει να είσαι και στο πνεύμα (Ισοκράτης) · πράγμα ασσύλληπτο και αδύνατον για όλους  τους βαρβάρους.

Και επανέρχομαι στο θέμα:
 Όταν βλέπεις στους δρομους της γειτονιάς αυτές τις απαίσειες φάτσες πως αισθάνεσαι; Συν το φόβο που νιώθεις μη σε ληστέψουν και σου επιτεθούν. Έχουν γεμίσει οι φυλακές με Αφγανογυφτους και Αλβανοπακιστανούς.Και ας σταματησουν επιτέλους οι αριστεροί να λένε πως υπάρχουν και Έλληνες χειρότεροι εγκληματίες.Δηλαδή δε μας φτάνουν οι δικοί μας και θέλουμε και άλλους εγκληματίες;Και όταν  κάνεις κάτι τετοιες αποστομικές ερωτήσεις στους αριστερούς, σου απαντάν για το αν είναι καλός ο καιρός έξω.

Θα  ήθελα μέσα από αυτη την ανάρτηση να σας πω να προσέχετε πολύ με τους αλλοδαπούς. Ασφαλίστε  όσο καλύτερα μπορείτε το σπίτι σας και γενικώς προσέχετε τα παιδιά και τις γυναίκες σας .Η Ελλάδα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Επιπλέον ,αν ξέρετε και καμιά πολεμική τέχνη , δεν βλάπτει καθόλου. Θα σας φανεί πολύ χρήσιμη σε περίπτωση επίθεσης από αλλοδαπούς. Προσέξτε όμως μην το καθαρίσετε τον αλλοδαπό γιατί θα βρείτε το μπελά σας.Θυμηθείτε τι είχε γινει πριν 2 χρόνια περίπου σε ένα χωριό της Χαλκίδας.

Ένας αλβανός βίαζε ένα πεντάχρονο κοριτσάκια μέσα στο στάβλο και τον έπιασε επ΄αυτοφόρο ο παππούς από το κοριτσάκι. Ο παππούς έδωσε ένα τέλος στον αλβανο με την καραμπίνα του και τον έδωσε στη δικαιοσύνη.Και το απότελεσμα--> Να φάει ισόβια ο παππούς επειδή προστάτεψε την εγγονή του.

Οπότε αγαπητοί μου,αν βρεθείτε σε αντίστοιχη περίπτωση και αναγκαστείτε να καθαρίσετε τον εγκληματία αλλοδαπό μπορείτε να εξαφανίσετε το πτώμα του για να μη βρείτε το μπελά σας.

Τα μάτια σας 14 με τους αλλοδαπούς. Δεν είναι άτομα εμπιστοσύνης. Δεν ξέρω αν καταβάθος είναι κακοί άνθρωποι. Πάντως το σιγουρο είναι πως τους χρησιμοποιεί η νέα ταξη πραγμάτων για να αφελληνισει το έθνος μας. Βέβαια μπορεί κάποιος να μισεί περισσότερο κάποια φυλή αλλοδαπών από κάποια άλλη.Το μίσος εξ' άλλου είναι ανθρώπινο συναίσθημα. Για παράδειγμα το μίσος προς τη φυλή των Αλβανών. Εκτός από τους πολλους λαθρομετανάστες Αλβανούς που έχουμε μην ξεχνάνε και την Β.Ηπειρο,την οποία κατέχουν οι βάρβαροι Αλβανοί.