Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Και όμως Η Ελλάδα στέκται ακόμα όρθια

Γνωστό πατρωτικό και επετειακό τραγούδι αναφέρει πως "η Ελλάδα ποτέ δε πεθαίνει, και αν για λίγο ξαποσταίνει ξανά προς τη δόξα τραβά" Και όμως είναι αλήθεια.

Δεν πιστεύω  πως η Ελλάδα μας, τελείωσε. Εγκυμονεί,όμως,  ο κίνδυνος να εξαφανιστεί η Ελλάδα από το χάρτη μ' όλ ' αυτά που ακούμε, όπως μακεδονικό, μετναστευτικό, κυπριακό κ.α. Εκτός από τους προδότες που πρωωθούν τα ανθελληνικά τους σχέδια υπάρχουν και κάποιοι, μα κάποιοι Έλληνες που αντιστέκονται σε αυτά.

Είναι αυτοί που γνωρίζουν την ελληνική ιστορία και προσπαθούν με κάθε μέσο να διαδόσουν την αλήθεια..

Είναι αυτοί οι οποίοι αρνούνται να γράψουν με greek lish αλλά επίσης χρησιμοποιούν και Ελληνικές Λέξεις αντι για ξένες.Για παράδειγμα δε λένε sorry, αλλά συγνώμη. Ακόμα καλύτερα, υπάρχουν και αυτοί, οι οποίοι γράφουν σε πολυτονικό σύστημα ή και αρχαϊστί.

Είναι αυτοί οι οποίοι κρατούν υψηλό το ορθόδοξο φρονημά τους και δεν υπόκεινται σε κάθε νεοταξίτικη μόδα. Γιατί απλά, ορθοδοξία και γλώσσα είναι οι 2 βασικότεροι πυλώνες του έθνους μας οι οποίοι το κρατάνε ζωντανό.

Είναι αυτοί οι  οποίοι λειτουργούν με βάση την εθνική τους συνείδηση και λένε ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ ΘΡΑΚΗΣ κ.α.

Είναι αυτοί οι οποίοι διδάσκουν στους υιούς τους και τις θυγατέρες τους  ιστορικές πραγματικότητες και όχι νεοταξίτικα παραμυθια.

Είναι αυτοί που αρνούνται τους γάμμους με τους αλλοδαπους αλλά προτιμούν την παντρειά με συνελληνές τους. Έτσι, με αυτό το τρόπο κρατάνε  ζωντανή την φυλή μας

Είναι αυτοί που μάχονται συνέχεια για την πατρίδα τους με κάθε τρόπο. Έχουν μετατρέψει ακόμα και το διαδίκτυο σε ένα καλό πεδίο διάδοσης ιδεών.

Είναι 10 μοναχοί οι οποίοι κλείνουν τα αυτιά τους τα βράδια, όπως ο Οδυσσέας στις Σειρήνες, και αντί να αμαρτάνουν τα βράδια κάθονται και προσεύχονται ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Εσύ αγαπητέ  φίλε που διαβάζεις αυτά τί κάνεις;
Διάβασε , καλλιέργησε τη ψυχή σου και διέδοσε τις ιδέες σου.Έρχονται δύσκολα χρόνια για Ελλάδα και Ορθοδοξία. Η Ελληνορθοδοξία είναι η πιο τρανή αξία από κάθε ειρήνη και πρέπει να την αγαπήσουμε. Οι παπαροκάδες ανέφεραν σε ένα τραγούδι τους: " Φίλε να αγαπάς, Ελλάδα-Ορθοδοξία ,όταν τα ξεχνάς δεν υπάρχει ελευθερία" Και όμως έχουν δίκιο. Πιστεύω πως αν κάποιος έχει αποβάλει αυτές τις 2 υπέρτατες αξίες από μέσα του δεν αισθάνεται ευτυχής. Διότι, υποττάσεται και προσκωλάτε στον υλισμό που προβάλει η Νέα τάξη. Αντιθέτως, αν αγαπάει Ελλάδα-Ορθοδοξία, θα έχει και πνευματική τροφή, με την οποία θα ακολουθήσει και η υστεροφημία του.

Με αυτούς τους Έλληνες, οι οποίοι δεν μασάνε το κουτόχορτο που τους προβάλουν,η Ελλάδα στέκεται ακόμα όρθια . Και οφείλει όλος ο ελληνικός λάος -εντός και εκτός συνόρων- να τους δώσει ένα μπράβο αλλά να προσπαθήσει να ομοιάσει και σε αυτούς.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Θρύλος- Κάχα Λαμποραλ

Ας ξεφύγουμε λίγο από την Τζούλια και ας ασχοληθούμε με σοβαρότερα πράγματα. Χτες, λοιπόν, ο Θρύλος μας σάρωσε την ΚάχαΛαμποράλ με σκορ 102-85 και έχει κάνει το 5/5 στη φάση των 16.
Παρακαλούνται,  όλοι οι Γαύροι (και όσοι ακόμα Έλληνες θέλουν)  να συγχαρούν πρώτα την ομάδα του Ολυμπιακού,ο οποίος δοξάζει την Ελλάδα στην Ευρώπη με τις νίκες που σημειώνει και δεύτερον κάθε φίλος του Ολυμπιακού ας αρχίσει να ετοιμάζεται για Παρίσι. Βέβαια, εχουμε και μια στάση στην Προκόμ, η οποία δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Σε παρακαλώ , θρύλε, φέρε μας το ευρωπαικό να τρελαθούμε!