Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Πόσο χρωνών ειναι το μυαλό σου;

Καθώς έψαχνα στο διαδικτυο βρηκα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με το οποίο μπορείς να εξασκισεις και το μυαλό σου.Η σελίδα είναι στα γιαπωνέζικα. Οδηγίες: 1. Πατήστε το 'start'. 2. Περιμένετε την αντίστροφη μέτρηση (3, 2, 1) 3. Αφού δείτε τους αριθμούς, προσπαθήτε να πατήσετε τα κυκλάκια που είχαν τους αριθμούς με σειρά *απο τον.. μικρότερο στον μεγαλύτερο*. 4. Στο τέλος του παιχνιδιού θα υπολογιστεί η ηλικία του μυαλού σας. Για να παίξετε πατήστε εδώ..Παίξτε άφοβα χωρίς να σας ανοίγουν διάφορα παράθυρα για καζίνα και mAλακ1ες.

Οικογενειακή τραγωδία στο Ν. Κοσμο

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ.
Πριν από λίγο πληροφορήθηκα πως συνέβη και άλλη τραγωδια όταν ένας  άνδρας 63 χρόνων σκότωσε με μαχαίρι την 58χρονη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους, στην οδό Σουλιωτών 65 και στη συνέχεια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει παίρνοντας μεγάλο αριθμό χαπιών...

Ο δράστης διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται. Ευτυχώς συμφωνα με τους γιατρους απέφυγε τον κίνδυνο. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. 



Σύμφωνα με περίοικους, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο άντρας και η γυναίκα μάλωναν συχνά. Αιτία, ανέφεραν, ήταν το γεγονός ότι ο 63χρονος ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα του.

Το μεσημέρι, σε μία έξαρση της ζήλιας του μάλωσαν για μία ακόμη φορά και τότε ο άνδρας πήρε ένα μαχαίρι, με το οποίο σκότωσε τη σύζυγό του.

Στη συνέχεια, υπό το βάρος των τύψεών του κατάπιε από ένα κουτί χάπια και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον διακόμισε στο νοσοκομείο και σώθηκε.

Διπλή αυτοκτονία στο Αγρίνιο

Και ενώ σηκώθηκα το πρωί να απολαύσω τον ελληνικό μου καφεδάκι , έβαλα να παίζει και αυτο το χαζοκούτι! Είχα τόσο καλή διάθεση ύστερα μάλιστα και από την νικη της ομάδος μου, αλλά υστερα από αυτά τραγικά γεγονότα που άκουσα μου άλλαξε εντελώς η διαθεση. Αναφέρομαι φυσικά στην οικογενειακή τραγωδία που έγινε στο Αγρίνιο!

Πιο αναλυτικά,νεκρή βρήκε τη μητέρα του και την αδελφή του, ο υιός της οικογενείας που επέστρεψε στο σπίτι από την Αθήνα.Είχε πάει μάλιστα να παρακολουθησει τον αγώνα στο ΟΑΚΑ. Φαντάζεστε τι σοκ έπαθε εκείνη την ώρα το άτομο, όταν αντικρισε μάνα και αδερφή νεκρές!

Δίπλα τους υπήρχε σημείωμα που ‘δικαιολογούσε‘ τη πράξη τους .
Ως λόγο της αυτοκτονίας τους,ανέγραφαν ότι δεν μπορούσαν να ζήσουν άλλο μετά την πρό 3ετίας δολοφονία του μεγάλου της υιού και αδελφού αντίστοιχα από τον μανιακό Φούκα που σκότωσε πέντε κυνηγούς στο Αγρίνιο.
 
 
Δεν έχω τιποτα άλλο να σας πω, εκτός από τον να σας ενημερώσω, ας πουμε στην οικογένεια τα θερμά μας συλληπητήρια και ο Θεός ας αναπαύσει ταις ψυχαις τους!