Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Επεισόδια και στο Βολο

Επεισόδια αγαπητοί μου είχαμε και στο Βόλο. Και πως ειναι δυνατον να μην είχαμε επεισόδια και σε μια τόσο επαναστατική πόλη όπως ειναι ο Βόλος. Μάλιστα στο Βόλο, έχουμε και την περιβόητη ματσάγου την οποία οι «αντιεξουσιαστές» την έχουν ως ορμητήριο. Ας δουμε τι έγραψε το αθηναικο πρακτορείο ειδήσεων για τα επεισόδια στο Βόλο:

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά σήμερα στο Βόλο όταν μαζί με συναδέλφους τους δέχθηκαν επίθεση με μολότοφ αλλά και βροχή αντικειμένων από μεγάλη ομάδα ατόμων του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου έξω από την Νομαρχία Μαγνησίας. Νωρίτερα η ίδια ομάδα αποτελούμενη από εκατό περίπου άτομα αναμείχθηκε με τους εργαζόμενους της περιοχής που πραγματοποιούσαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο του Βόλου φορώντας κουκούλες και μαντίλια που κάλυπταν το πρόσωπο τους. Κατά την διάρκεια της πορείας προκάλεσαν ζημιές σε δύο καταστήματα, δύο τράπεζες, σε ένα αυτοκίνητο εταιρείας security καθώς και στο παλιό κτίριο της Νομαρχίας.

Ασφαλώς και σημειωθηκαν επεισόδια και σε άλλες πολεις όπως Θεσσαλονική, Ηράκλειο , Ιωάννινα αλλά ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στη πολή του Βόλου, η οποία πηγαζει και αυτοί από ψευδοεπαναστάτες!

Για τα επεισόδια και τους 3 νεκρους αδερφούς!

 Η Ελλάδα για άλλη μια φορά εγινε πρώτο θέμα σε όλα τα πρακτορεία ξένων ειδήσεων λόγω των έντονων επεισοδίων που σημειώνονται στην Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα.Όπως πληροφορηθηκατε τα παιδιά του Σόρος σκότωσαν 3 συνανθρωπούς μας. Ήταν νέοι και η μία από αυτούς ηταν μάλιστα γυναίκα έγκυος. Όσα και να πούμε, όσο και να βρισουμε αυτούς που έριψαν την μολότωφ ένα είναι το σίγουρο  πως αυτά τα παιδιά δεν θα γυρίσουν πίσω.Πως οι μανάδες τους δεν θα τους ξαναφιλήσουν, δεν θα τους ξαναγκαλιάσουν, δεν θα τους ξαναδούνε. Ντροπή σας! Αυτοί θεωρείτε πως ήταν ο εχθρός μας!Η μήπως αυτοί ηταν που έβαλαν τα οικονομικά μέτρα.; Ωραία τους σκοτώσατε , τι καταφέρατε; Το μόνο που καταφέρατε ηταν να αμαυρωσετε μια ειρηνική διαμαρτυρία. Σας ενόχλησε το γεγονός όταν είδατε όλους τους Έλληνες υστερα από πολύ καιρό ενωμένους να ψέλνουν τον εθνικό υμνο αφηνοντας σπιτι τους τα κομματικά τους πιστευω.
Αλλά να ξέρετε και εσείς νεοταξίτες μαζί με τα παιδιά σας και τα τσιράκια σας , πως οι αδικοχαμένοι αδερφοί μας από εκεί ψηλά θα περιμένουν την σύλληψη όλων αυτων όσων φάγανε τα λεφτά του ελληνικού λαού. Και επειδή δεν μπορεί να τους συλλάβει κάποιος «μεγάλος», θα τους συλλάβει ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος είναι εξοργισμένος.
Τέλος μην ξεχνάτε το γνωστό γνωμικό
ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ=ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

Αναβλήθηκαν οι αγώνες των πλέη οφ

 Ο ΠΑΟΚ θα χάσει τελικά αυριο από τον Ολυμπιακό όπως και ο αγωνας της ΑΕΚ με ΤΟΝ ΑΡΗ αναβληθηκαν για αυριο. Ο απολογισμός 3 θανάτων επηρέασε και το χωρο του ποδοσφαίρου.
Μεινετε συντονισμένοι εδώ για περισσοτερα όσων αφορά τα επεισόδια!

Ο Βρωμο-Εβραίος Ντέιβιντ Κάμερον!!

Από πότε οι Εβραίοι εχουν άποψη για την ιστορία μας ;
Η ΕΛΛΑΔΑ θα πρέπει να αποκαλείται «Πρώην Οθωμανική Κτήση της Ελλάδας», ενώ ο πληθυσμός της ΠΓΔΜ είναι «στη συντριπτική πλειονότητά του μακεδονικός, με ξεχωριστή γλώσσα, πολιτισμό και ιστορία», σύμφωνα τουλάχιστον με τον Ντέιβιντ Κάμερον, τον αρχηγό των Συντηρητικών που διεκδικεί την πρωθυπουργία της Βρετανίας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Το 2003, ο Ντέιβιντ Κάμερον πήγε στα Σκόπιακυρίως για να παρακολουθήσει το ματς ΑγγλίαςΠΓΔΜ, όπως παραδέχεται- και... έγινε ειδήμων στις σχέσεις των βαλκανικών χωρών, αλλά και στο πρόβλημα της χώρας μας με τη γείτονά της που διεκδικεί το όνομα «Μακεδονία».
Τόσο καλά έμαθε την Ιστορία ο Κάμερον ώστε θεώρησε καλό, μόλις επέστρεψε στη χώρα του, να συγγράψει εμβριθές άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2003 στην εφημερίδα «Guardian» υπό τον τίτλο «Τhe Μacedonian Job» (Η Αποστολή της Μακεδονίας). Στο άρθρο του αυτό, ο ηγέτης των Συντηρητικών αναφέρεται υποτιμητικά στη χώρα μας και ζητεί την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την εγγύηση των συνόρων της. «Απ΄ όσα μπορώ να δω», γράφει, «η χώρα- και είμαι αποφασισμένος να την αποκαλώ Μακεδονία- έχει απολύτως το δικαίωμα να υπάρχει. Ο πληθυσμός είναι στη συντριπτική πλειονότητά του μακεδονικός, με ξεχωριστή γλώσσα, πολιτισμό και ιστορία. Είναι φτωχότερος απ΄ ό,τι μερικές από τις άλλες παλιές γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες, όμως σημαντικά πλουσιότερος από την Αλβανία. Οι άνθρωποι είναι πολιτισμένοι, φιλικοί και πολύ μορφωμένοι.

Ακόμη και ο ξεναγός μου είχε μάστερ στη διοίκηση επιχειρήσεων».
«Είναι πάντα δύσκολο να ξέρεις πώς να απαντήσεις στην ερώτηση: “Τι θα κάνετε για να μας βοηθήσετε;”», συνεχίζει στο άρθρο του ο Κάμερον. «Ομως στην περίπτωση αυτή είχα την απάντηση. Από τώρα και στο εξής θα αποκαλώ τον αξιοσέβαστο εταίρο μας στην Ε.Ε. “the Former Οttoman Ρossession of Greece” (FΟΡΟG)» (Πρώην Οθωμανική Κτήση της Ελλάδας- ΠΟΚΕ). Και οι Ελληνες, για τον κ. Κάμερον, θα είναι προφανώς οι FΟΡΟGs...