Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ.

Δειτε το παρακάτω βλασφημικό βιντεο!


Και εδώ ας ξεκινησουμε την ανάλυση και επεξηγηση όλων όσων λέει ο παραπάνω κυριος.

Εώς τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα έχει κάποια εισαγωγικά για το τι πρέπει να δουμε. Ένας που γνωρίζει καλά τα δόγμα της πίστης μας, μπορεί να αρχίζει να γελάει.

Στη συνέχεια προσπερνάμε  προς το παρόν τις εικόνες(εώς το 0.53) που δειχνει με τους Αγίους  καθως θα τις εξηγησουμε μετά.

Από το 0.54 ως το 1.23 όσα λέει είναι αλήθεια.

Από το 1.24 αρχίζουν τα ψευδη και οι βλασφημίες, που αν κάποιος δεν έχει ψάξει καλά τη θρησκεία μας μπορεί να οδηγηθει στη πλάνη.

1.24 μας λέει πως
ο λεξάριθμος των ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ (στην ονομαστική Άγια Θεοφάνεια) βγαινει 666  όπως και ο αριθμός του Θηρίου. Πολυ σωστά αν πάρεις και προσθεσεις λεξαριθμικά τα γραμματα της φρασης «ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ» θα βγάλεις 666.
Δεν νομίζω όμως πουθενά να αναγραφεται η Γιορτη της Βαπτισης μας του Κυριου ως αγία Θεοφάνεια, αλλά σκέτο Θεοφάνεια.
Το επιθετο άγιος είναι περιττο, μπροστά από αυτη τη λέξη. Ειναι σα να περιγραφουμε κάτι και να λέμε πως είναι «μεγάλο τεράστιο». Δε στεκει βασει της ελληνικης γλώσσας.
Και για να δουμε τι θα πει Άγιος.
Άγιος είναι ο αναμάρτητος και ως γνωστον άγιος ειναι μονον ο Θεός. Τι ψέλουμε στην εκκλησία;«εις άγιος,εις Κυριος, Ιησους Χριστός» , δηλαδή " ένας ειναι ο Άγιος, ο Κυριος Ιησους Χριστός".
Σημερα θεωρούμε να λέμε κάποιον που ειχε αφιερωσει τη Ζωη του στο Χριστό, ως «Άγιο», γιατι στα μεταγεστερα χρόνια, τότε που ειχαν καθιερωθει οι διωγμοί των Χριστιανών, οι διωκτες τους ,τους αποκαλουσαν κοροιδευτικά ως «'αγιους».
Επίσης παραπάνω ο εν λόγω κυριος που εφτιαξε αυτο το απαίσιο βιντεο, μας λέει πως τα Θεοφανεια ειναι η μεγαλυτερη Γιορτη των Χριστιανών. Ποιος του το πε αυτό; Χαχαχα.
Συνοψιζοντας ειναι σκέτα Θεοφάνεια, χωρις τα Αγια, με Λεξάριθμο 649.

1.34 αντε να δουμε τι απεικονιζουν αυτές οι εικόνες.

1.40-1.54 οι άγιοι σχηματιζουν με τα χερια τους το 666. Μηπως οι άγιοι ειχαν και κανενα χεβυ μεταλ συγκροτημα και μας το κρυβει;
Σε αυτο το χρονικο διάστημα, αυτο που βλέπετε ειναι μια απάτη.
Τα δαχτυλα δε σχηματιζουν ακριβως το 666. Προσπαθειστε να το κάνετε οσο θέλετε σπιτι σας , αυτο που προσπαθει να βγαλει μετα τα δάχτυλα. Αν το καταφερετε, πειτε μου για να σβησω αυτη την αναρτηση.
Επιπλέον, και αν οντως σχεηματίζεται το 666 με τα δαχτυλα ..........
δε βλέπει πως οι άγιοι έχουν και το τεταρτο δαχτυλάκι τους ως απαγορευτικο στο 666;
Ειναι σα να λενε αυτο που δείχνει η παρακάτω εικόνα:
 Ωραία λοιπόν. Πάμε παρακάτω.

Παρακάτω συνεχίζει τις παπαρολογιες του χωρις να βρισκουν στηριγμα κάπου πλέον, καθως όλα τα προηγουμενα τα απορρίψαμε.
Η αποκάλυψη λέει ξεκάθαρα ποιος θα ειναι ο αντιχριστος και όχι ο Ιδιος ο Χριστος
. Αναλυστε και τις λέξεις μονοι σας. Ποιος ειναι αντιχριστος; ο αντιθετος από το Χριστό.
Μας λέει επίσης και για την Ανατολή, που λάτρεψαν το Μετρέγια, που κανει λεξαριθμο 666.  Δεν το λάτρεψαν το μετρεγια ποτέ. Θα τον λατρεψουν αυτον που θα ρθεί ο Μετρέγια.δηλαδη τον αντίχριστο. Ας ανοιξει και κανένα βιβλίο.
Παρακάτω μας μιλάει και για τον Ιαπετο και τον Ε΄ΤΙΤΑΝ στην Ελληνικη μυθολογία που σχηματιζουν 666 οι λεξαριθμοί τους και λατρευοταν στην αρχαία Ελλάδα καθως και οτι ειναι ο ο Ιδιος ο Χριστος με διαφορετικο ονομα.
Ο Ιάπετος ειχε καταρχάς 2 γιους. Τί σχέση έχει με τον Χριστό;
Ο Τιταν ο Ε, γνωριζει τι ήταν. Μηπως ειχε πολεμησει κατά των Ελλήνων. Ειναι δυνατόν να λατρευοταν ως Θεός από τους Έλληνες. Και κατα δευτερον ο Τιταν ο Ε, ήταν δαιμονας .

Παρακατω στο 2.38 μας παιρνει τον λεξάριθμο από μια φραση της αποκάλυψης. «ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΧΞΣΤ» που βγάζει λεξάριθμο 2368, οδο δηλαδη και η Λέξη Ιησους Χριστός.
Ας μάθει ο δημιουργος του Βιντεο πως ο Ορος Χριστός προστεθηκε πολύ αργότερα.

Αυτά για το παραπάνω βιντεο με το απαραδεχτο περιεχόμενο.
Όποια απορία έχει κάποιος, έχω ολη την καλη διαθεση να του τη λυσω

ΥΓ: Όποιος προθυμειται μπορει να φτιαξει και αντιστοιχο βιντεο που θα απανταει στο παραπάνω.
Ας χρησιμοποιησει τα στοιχεια που το εδωσα, ελευθερα.