Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΠΩΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η χρυσή αυγή έχει καταλήξει ένα σωματίο που δε διαφέρει σε τίποτα από τη ΔΑΠ ή την αριστερά στη δεκαετία του 70 πάνω στην προσπαθειά της να τραβήξει ολοένα και περισσότερο κόσμο. Σέξυ παρουσίες, καλογυμνασμένα μοντέλα και μπρατσαράδες μαντράχαλοι κοσμούν τα προφίλ των χρυσαυγίτων. Έχει καταντήσει η χρυσή αυγή μια μόδα , που πάει ο κάθε απελπισμένος αγάμητος, ελπίζοντας να βρει εκεί λίγη συντροφιά. Δεν σας θυμίζει λίγο ΔΑΠοκατάσταση το σκηνικό; Δεν σας θυμίζει λίγο 80's φάση στην Ελλάδα, που αν δε δήλωνες  " αριστερός", δε θα βγαζες γκόμενα.
Αναρωτιέμαι γιατί κρατιέται ακόμα η χρυσή αυγή και δεν ξεκινάει τα party στο Dream City και το W;
Όταν (και όχι αν) με το καλό προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, σίγουρα θα έχει μεγάλη επιτυχία. Όλες οι ξεμυαλισμένες θα τρέξουν εκεί. Πολύ σέξυ άντρας ο Καιάδες, λέμε τώρα. Το ίδιο θα κάνουν και οι μπρατσομένοι κάγκουρες, προκειμένου  να συναντήσουν τα ωραία κορίτσια του μετώπου νεολαίας.
Αφορμή για το παραπάνω σύντομο ποστ , στάθηκε η πληροφορία ότι η πρώην playmate Χριστίνα Σαμίου, διεκδικεί τον τίτλο της πιο  σέξυ υποστηρίκτριας της χρυσής αυγής. Μάλιστα η ιδια είχε ποζάρει γυμνή στο playboy.
487594570_tduid10034_christinasami001_123_440lo
Τελος, αυτό το ποστ, το αφιερώνω σε κάποιους φίλους μου χρυσαυγίτες που με είχαν πρήξει για την Βάνα Μπάρμπα του Καρατζαφέρη.