Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Να ποοι είναι οι γερμανοί του NPD

Να λοιπόν αγαπητοί μου ψευδοεθνικιστές Έλληνες ποιοι είναι υποτιθέμενοι εθνικιστές της Γερμανίας που συμπαθούν την Ελλάδα μας.

Οι σκατοναζί του NPD έκαναν συγκεντρωση μπροστά στο προξενείο της Ελλάδος στη  Γερμανία. Αναλυτικοτερα: η συγκέντρωσή τους έχει σκοπό όχι να καταγγείλει την δημόσια διαφθορά που υπάρχει και στην Ελλάδα, όπως και στην Γερμανία, αλλά να απευθυνθεί στα πιο χυδαία οικονομιστικά αισθήματα των Γερμανών, καταφερόμενο κατά των Ελλήνων γενικά. Όπως ανακοινώθηκε και η είδηση είναι απολύτως ακριβής: «Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ελληνικό Προξενείο στο Ντύσελντορφ, έχει αναγγείλει το γερμανικό κόμμα NPD σήμερα. Με σύνθημα «τα γερμανικά χρήματα σε γερμανικές υποθέσεις-καμία οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα», το γερμανικό κόμμα μεταξύ άλλων, αναφέρει σε μία λαϊκίστικου ύφους ανακοίνωσή του ότι οι Έλληνες χάρις σε πλαστογραφημένα στοιχεία που παρουσίαζαν,κατόρθωναν να ζουν επί χρόνια πάνω από τις πραγματικές δυνατότητές τους εις βάρος των υπόλοιπων Ευρωπαίων. Έτσι «εναντίον αυτής αδικίας το κοινωνικό πατριωτικό κόμμα NPD καλεί τους οπαδούς του σε συγκέντρωση» εμπρός από το ελληνικό Γενικό Προξενείο, αναφέρει η ανακοίνωση.»

Πολλοί Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές, όπως θέλουν να λέγονται, υποστηριζαν παλιά πως Έλληνες και Γερμανοι εθνικοσοσιαλιστές έχουν κοινά συμφέροντα και πολεμάνε κατά της νέας τάξης. Οι γερμανοί βέβαια και ο κάθε άλλος λαός πλην των Ελληνων κοιτάει πρωτίστως τα δικά του συμφέροντα . Μονον εμείς οι Έλληνες κάνουμε τετοιες ανοησίες. Για να δούμε όμως, τι έχουν να πουν τωρα όλοι αυτοι οι εθνικοσοσιαλιστές που είχαν αδελφοποιηθεί με το NPD.

ΥΓ: Στην παρούσα φάση δεν στρέφομαι κατά της Χρυσής Αυγής η οποία είχε κάνει στο παρελθον συνεργασίες και αλληλοσυμπαραστάσεις κατά της Τουρκιιας , με το NPD. Αντιθέτως, επικροτώ με την γεναιοδωρη κινηση σους να καταδικάσουν την ανθελληνική αυτη κινηση του NPD. Θεωρω πως στάθηκαν αντάξια σαν Έλληνες και εβαλαν πάνω από ολα το κοινο συμφέρον της πατρίδος μας.
Όμως, στρέφομαι κατά όλων αυτων των  Ελληνων ναζιστων που εβαζαν και βάζουν πάνω απ΄ολα το συμφέρον της Γερμανίας.
Ντροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: